Gaian uutiset | 07.10.2020

Ilmastoasiantuntija Pekka Reinikainen Gaian neuvonantajaksi

Pekka Reinikainen aloittaa Gaian neuvonantajana ja tuo osaamista riskienhallinnasta alati muuttuvassa maailmassa. Reinikaisen mukaan ilmastonmuutoksen hillintä ja sen seurauksiin varautuminen ovat ihmiskunnan historian suurimpia urakoita –  ja samalla täynnä mahdollisuuksia.

Lue lisää

Gaian uutiset | 09.06.2020

Hiilitiekartoilla kohti puhtaampaa ja turvallisempaa huomista

Kevään aikana Gaian asiantuntijat ovat sukeltaneet lukuisiin mielenkiintoisiin projekteihin, kun eri aloilla on laadittu hiilitiekarttoja päästövähennysten saavuttamiseksi. Suomen kunnianhimoinen hiilineutraaliustavoite on mahdollista saavuttaa, mutta vaatii kaikkien toimijoiden yhteistyötä. Samalla se muuttaa arvoketjuja ja luo toimintatapoja, joille on kansainvälistä kysyntää.

Lue lisää

Gaian uutiset | 01.06.2020

Tiekartta vähähiiliseen rakennusteollisuuteen julkaistaan webinaarissa 2.6.

Rakennusteollisuus RT on kevään aikana laatinut yhdessä sidosryhmiensä kanssa tiekartan kohti vähähiilistä rakennettua ympäristöä. Tiekartta julkaistaan tiistaina 2.6. klo 9-11 webinaarissa. Gaia on toiminut tiekarttahankkeen toteuttajana laskien alan hiilijalanjäljen, kartoittaen mahdolliset toimenpiteet päästöjen vähentämiseksi ja laatinut skenaariot tulevaisuuteen vuosille 2035 ja 2050.

Lue lisää

Videot

Pasi Rinne, Chairman of Gaia Group, argues why Finland is fit & ready for circular economy. Video recorded Jan 27, 2016 at a seminar hosted by The Federation of Finnish Technology Industries.

Gaia's improved cook stove project generates results in Ethiopia

Swiss development cooperation - video of the evaluation results 2014

The toolkit for Responsible Mining