Gaian uutiset | 22.04.2022

Gaian liiketoimintajohtaja Pekka Pokela on nimitetty Aalto-yliopiston tuotekehityksen Professor of Practice -tehtävään

TkT Pekka Pokela on kutsuttu Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulun tuotekehityksen Professor of Practice -tehtävään ajalle 1.5.2022–30.4.2024. Tehtävä sijoittuu Aalto-yliopiston konetekniikan laitokselle, Design Factoryssa sijaitsevaan tuotekehitysryhmään. Pokelan erityisosaamisalueita ovat tuotekehitys, strateginen johtaminen ja myynti, kumppanuudet sekä kestävä liiketoiminta.

Lue lisää

Gaian uutiset | 04.01.2022

Uusi vuosi ja uusia kasvoja Gaialla

Uusi vuosi on käynnistynyt vauhdilla, mutta vielä viime vuoden loppupuolella Gaialla oli ilo toivottaa tervetulleeksi kolme uutta huippuosaajaa, kun Alina Matula, Mikko Eklund ja Jenni Nurmi liittyivät vahvuuteemme joulukuussa.

Lue lisää

Gaian uutiset | 15.12.2021

Selvitys: Kulutuksemme aiheuttaa metsäkatoa

Sademetsät ja muut tropiikin luonnonympäristöt häviävät huolestuttavaa vauhtia, millä on vakavia seurauksia luonnon monimuotoisuudelle. Suomalaisella kulutuksella on osansa trooppisessa metsäkadossa. Muun muassa kahvin, rehusoijan, kaakaon sekä puu- ja paperituotteiden tuotanto voi aiheuttaa metsäkatoa.

Lue lisää

Gaian uutiset | 02.12.2021

Uusia osaajia Gaian riveihin

Gaian rekrytoinnit jatkuivat myös loka-marraskuussa, kun joukkoon liittyi kolme uutta kestävän liiketoiminnan osaajaa: Virve Viertiö, Heini Purho ja Niilo Salmela.

Lue lisää

Videot

Pasi Rinne, Chairman of Gaia Group, argues why Finland is fit & ready for circular economy. Video recorded Jan 27, 2016 at a seminar hosted by The Federation of Finnish Technology Industries.

Gaia's improved cook stove project generates results in Ethiopia

Swiss development cooperation - video of the evaluation results 2014

The toolkit for Responsible Mining