Gaian uutiset | 02.12.2021

Uusia osaajia Gaian riveihin

Gaian rekrytoinnit jatkuivat myös loka-marraskuussa, kun joukkoon liittyi kolme uutta kestävän liiketoiminnan osaajaa: Virve Viertiö, Heini Purho ja Niilo Salmela.

Lue lisää

Gaian uutiset | 23.11.2021

Esittelyssä kolme uutta gaialaista

Gaia vahvistui elo-syyskuussa kolmella uudella tekijällä, kun Anna Pakkala, Ilona Koski ja Mari Pieniniemi liittyivät gaialaisten kasvavaan joukkoon.  

Lue lisää

Gaian uutiset | 02.11.2021

Suomalainen merkki helpottamaan ilmastoystävällisiä valintoja

Gaia Carbon Neutral on tuotteille, palveluille ja yrityksille myönnettävä suomalainen ilmastomerkki, joka helpottaa yrityksen ilmastotyötä auttamalla hallitsemaan hiilineutraaliuden saavuttamisen kaikki vaiheet ja viestimään hiilineutraaliuden hyödyistä. Samalla merkki antaa kuluttajille luotettavaa tietoa ja auttaa vastuullisten valintojen tekemisessä. Ensimmäisenä merkki on otettu käyttöön Vindirekt Oy:n maahantuomassa italialaisessa Think Organic Sparkling -kuohuviinissä.

Lue lisää

Gaian uutiset | 13.09.2021

Gaia vahvistaa konsultointivoimiaan

Gaia on vahvistanut joukkojaan kolmella konsultilla. Lauri Nyrhilä, Johanna Tavia ja Saara Pohjalainen ovat aloittaneet uusissa tehtävissään kesän aikana.

Lue lisää

Videot

Pasi Rinne, Chairman of Gaia Group, argues why Finland is fit & ready for circular economy. Video recorded Jan 27, 2016 at a seminar hosted by The Federation of Finnish Technology Industries.

Gaia's improved cook stove project generates results in Ethiopia

Swiss development cooperation - video of the evaluation results 2014

The toolkit for Responsible Mining