Parempaa elämää turvallisessa ja viihtyisässä kaupungissa

Kaupungistumisen megatrendit muuttavat ihmisten vuorovaikutusta rakennetun ympäristön kanssa. Kiinteistö- ja rakentamisalan rooli on tulevaisuudessa yhä merkittävämpi kestävien yhteisöjen ja yhteiskuntien kehittämisessä. Turvalliset ja viihtyisät ympäristöt parantavat elämänlaatua ja luovat uusia mahdollisuuksia yrityksille ja yhteiskunnille.

Osaamisemme kiinteistö- ja rakennusalalla

Gaian kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntemus kattaa liiketoiminnan kehittämisen, sosiaalisten ja ympäristövaikutusten arvioinnin, kiertotalouden sekä elinkaariarvioinnit.

Olemme laatineet useille alan toimijoille ilmastostrategioita ja kehittäneet yritysten vastuullisuusraportointia. Lisäksi tiimimme on erikoistunut innovaatio- ja T&K-toimintaan sekä kestävään kaupunki- ja aluekehitykseen.

Palvelumme

Gaia tarjoaa asiantuntijapalveluja kestävistä käytännön ratkaisuista uusien liiketoimintamallien ja -käsitteiden luomiseen sekä strategiseen tukeen. Autamme kiinteistö- ja rakentamisalan eri toimijoita ymmärtämään megatrendien ja muutostekijöiden vaikutusta heidän omaan liiketoimintaansa.

Neuvomme ja tuotamme tietoa, joka mahdollistaa ennakoinnin ja ketterän sopeutumisen toimintaympäristön muutoksiin tavalla, joka luo laaja-alaisia positiivisia vaikutuksia yhteiskunnalle.

Kysy lisätietoja

Liiketoiminnan kehittäminen

Liiketoimintastrategiat

Pekka Pokela

Johtaja

+358 40 544 1582
pekka.pokela@gaia.fi