Elinvoimaisia kaupunkeja ja kuntia – kestävästi

Älykkäämpi, vähäpäästöisempi ja menestyvämpi on kilpailukykyisten kuntien ja kaupunkien resepti. Niiden rakentamiseen on Gaiassa ainulaatuista osaamista.

Osaamisemme alalla

Asiantuntijatiimimme auttaa tunnistamaan ne toimenpiteet, jotka vastaavat kunnianhimoisiin ilmastotavoitteisiin ja vahvistavat myös paikallisalueen elinvoimaisuutta ja houkuttelevuutta.

Palvelumme

Gaia on erikoistunut kaupunki- ja kuntatason ilmastonmuutoksen hillintään, hiilineutraaliustiekarttojen laatimiseen sekä kattavien toimenpideohjelmien luomiseen. Näiden ohella olemme kehittäneet innovatiivisia alustaratkaisuja ja uusia kumppanuuksiin perustuvia liiketoimintamalleja.

Lisäksi meillä on kokemusta kestävästä strategisesta kaupunkikehityksestä, skenaariotyöstä sekä älykkään liikkumisen ratkaisuista. Joukostamme löytyy vankkaa osaamista myös vaikutus- ja riskiarviointien toteuttamiseen sekä luvitukseen.

Asiakascase

Kirkkonummen kunta

Ilmastotoimenpiteiden tiekartta

Lue case

Asiakascase

Vaasan kaupungin teollisuusalueen kehittäminen

Vaasan kaupungin teollisuusalueen kehittäminen.

Lue case

Asiakascase

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY

Ekomon TKI-alustamallin luominen

Lue case

Blogissa

Kunnat ja kaupungit

Juha Vanhanen

15.01.2018

Ansainta uusiksi kaupunkielämän murroksessa

Käynnissä ovat jatkuvat rakennemuutokset. Kuluttajien mieltymykset, yhteiskunnan murrokset, teknologiset innovaatiot ja globaali kilpailu muuttavat yritysten toimintaympäristöä. Näin aukeaa mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Samalla realisoituu riskejä, jotka voivat lopettaa nopeasti nykyisen menestyksen.

Lue blogi

Kunnat ja kaupungit

Mari Hjelt

11.12.2017

Hyppäisitkö kuskittomaan bussiin? (englanniksi)

Autonomous vehicles are coming. We already trust our lives to metro trains that run without a driver, and self-driving buses and cars will be the new normal in just a few years. In Gothenburg, ordinary people can already test self-driving cars in their everyday life on a city-wide basis.

Lue blogi

Kunnat ja kaupungit

Mari Saario

03.05.2012

Kestävä kunta tuo ekotehokkuutta ja euroja

Kestävyys suomalaisessa kunnassa voi olla mapissa pölyttyvä ympäristöstrategia. Se voi myös olla kaikessa toiminnassa näkyvä, tuottavuutta lisäävä ja yrityksiä ja asukkaita houkutteleva tapa toimia. Tulevaisuuden tarpeet ymmärtävä kunta kaavoittaa laadukkaasti, tukeutuu uusiutuviin energiamuotoihin ja luo asukkailleen mahdollisuuden elää turvallisesti ja ekologisesti.

Lue blogi

Kysy lisätietoja

Älykäs kaupunkikehitys

Älykäs liikkuminen

Ilmasto-ohjelmat

Suvi Häkämies

Business Manager

+358503311495
suvi.hakamies@gaia.fi

Tommi Lampikoski

Business Manager

+358 40 353 8311
tommi.lampikoski@gaia.fi

Tuukka Rautiainen

Liiketoimintapäällikkö

+358 50 529 4184
tuukka.rautiainen@gaia.fi