Tammikuu toi uusia vahvistuksia Gaian konsulttivoimiin

Gaia News | 08.02.2022

Tammikuun aikana Gaian alati vahvistuvaan asiantuntijakaartiin ovat liittyneet Ville Kirjonen, Rosa Degerman ja Leo Bergman.

 

Asiantuntijan tehtävässä tammikuun alussa aloittanut Ville Kirjonen on valmistunut diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta kestävien energiajärjestelmien pääaineesta. Sähkö- ja energiamarkkinoista Villellä onkin vahva osaaminen edellisestä työpaikastaan Fortumilta, jossa hän toimi viimeiset viisi vuotta lämpö- ja kylmäliiketoiminnan optimointitiimissä.

 

Toinen uusi asiantuntijamme Rosa Degerman on valmistunut ympäristöekologian ja vesitalouden maisteriksi Helsingin yliopistosta sekä Cranfieldin yliopistosta. Rosan osaamisalueita ovat muun muassa julkinen sektori, TKI-politiikka, organisaatioiden vastuullisuus ja kansainvälinen yhteistyö. Viimeiset viisi vuotta Rosa työskenteli Ison-Britannian Suomen suurlähetystössä vastuualueinaan tiede- ja innovaatioprojektit sekä arktisen tiedeyhteistyön koordinointi Pohjoismaiden alueella. Töiden ohella Rosa opiskelee Hankenin International Strategy and Sustainability -maisteriohjelmassa.

 

Tammikuussa vanhemman asiantuntijan roolissa Gaialla aloittanut Leo Bergman on niin ikään Aalto-yliopiston kasvatteja; hän on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri. Leon ydinosaamisalueita ovat strategia, toimitusketjut, uudet teknologiat, data-analyysi ja energia. Ennen Gaialle tuloaan Leo toimi Accenturella liikkeenjohdon konsulttina. Julkisista hankinnoista Leolla on kokemusta myös poliittisten tehtävien kautta, kun hän toimi edellisellä valtuustokaudella Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna ja sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä.