Haemme rahoitusalan osaajaa

Gaia News | 02.07.2019

Haemme rahoitusalan osaajaa kasvavaan tiimiimme!

Etsimme Helsingin tai Turun toimistolle rahoitusalan vahvistusta auttamaan asiakkaitamme kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Gaia Consulting edistää kestävää liiketoimintaa tehdäkseen maailmasta turvallisemman ja puhtaamman. Olemme neuvoneet asiakkaitamme vuodesta 1993 lähtien ja auttaneet heitä kehittymään entistä kilpailukykyisemmiksi ja tehokkaammiksi. Asiakkaamme pienentävät riskejään, löytävät uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja tuottavat entistä enemmän vähemmällä – ja rakentavat niin vastuullista liiketoimintaa, joka ottaa huomioon sekä ihmiset että ympäristön.

Teemme asiakkaidemme kanssa yhteistyötä maailmanlaajuisesti toimipaikoiltamme Helsingissä, Turussa, Göteborgissa, Zürichissä, Pekingissä, Addis Abebassa, Buenos Airesissa ja San Franciscossa. Olemme osoittaneet kykymme luoda tuloksia ja lisäarvoa tuhansissa hankkeissa yli 700 asiakkaalle, yli 60 eri maassa. Tavoitteenamme on olla maailman paras kestävän liiketoiminnan konsulttiyritys. Joka päivä. Jokaiselle asiakkaalle. Asiakkaamme toimivat sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Teemme yhteistyötä yritysten ja sijoittajien sekä valtionhallinnon, paikallishallinnon, kansainvälisten instituutioiden, järjestöjen ja hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Yli 50 kokeneen ammattilaisen tiimimme edustaa eri kansallisuuksia ja osaamisalueita ja tekee meistä yhden maailman suurimmista ja kokeneimmista kestävän liiketoiminnan konsulttiyrityksistä.

Työskentelemme sekä strategisen liikkeenjohdon konsultoinnin että käytännön liiketoiminnan, teknologian ja politiikan parissa. Lähestymistapamme perustuu syvän, laajan ja monialaisen asiantuntemuksen yhdistämiseen, korkeaan laatuun ja luotettavuuteen. Keskeiset osaamisalueemme ovat energia ja resurssit, ympäristö ja ilmasto, riskit ja vastuullisuus sekä cleantech ja biotalous.

Potentiaaliselta hakijalta toivomme alla olevaa osaamista:

  • Ymmärtää eri rahoittajien (esim. pankit, PE-fund) vaatimuksia sijoittamiselle, esimerkiksi kohteen kokonaisriskien, erityisesti vastuullisuuteen liittyvien riskien ja mahdollisuuksien näkökulmasta
  • Tuntee rahoitusinstrumentteja, joiden avulla pääomia voidaan suunnata kestäviin ja vaikuttaviin kohteisiin (esim. vihreät joukkolainat ja vaikuttavuusrahastot).
  • Tuntee ja ymmärtää institutionaalisten sijoittajien maailmaa, tarpeita ja sijoitusmaailman trendejä (mm. erityyppisten sijoittajaryhmien riski- ja sijoituspolitiikkoja sekä vastuullisen sijoittamisen ja vaikuttavuussijoittamisen markkinakehitystä)

On eduksi jos hakija on seurannut kestävään rahoitukseen liittyvää kansainvälistä keskustelua ja tuntee siihen liittyvät kehikot ja ohjeistukset pääpiirteissään (esim. TCFD ja EU Sustainable finance action plan). Hakijalta toivotaan kykyä viedä asioita itsenäisesti eteenpäin sekä kykyä asiantuntevaan ja näkemykselliseen myyntityöhön.

Mitä me tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden haastaa itseäsi hektisessä konsulttimaailmassa
  • huippukollegat
  • avoimen ja välittävän työyhteisön tuen
  • joustavat työskentelymahdollisuudet (etätyö, joustavat työajat) sekä näköalapaikan Bulevardin sykkeessä tai Turun modernilla toimistolla
  • hyvinvointia tukevat luontaisedut

Jos tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi oheisesta linkistä 12.8. mennessä.

Hae paikkaa tästä

Lisätietoja tästä paikasta antaa johtava asiantuntija Mikko Halonen. Hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta mikko.halonen@gaia.fi ja puhelimitse numerosta +35840 700 2190.