Yleinen

Gaian toimitus

11.11.2020

Ilmastonmuutos on uhka ja mahdollisuus

Kestävä kehitys ei ole kannattavan liiketoiminnan este eikä vastuullisuus korulauseita, joilla yritys kaunistelee julkisuuskuvaansa. Yritykset ovat vastuullisia siksi, että se on pian ainoa tapa toteuttaa kannattavaa liiketoimintaa. Ilmastokriisin kääntäminen mahdollisuudeksi edellyttää kuitenkin yrityksiltä koko liiketoimintastrategian uudelleenarviointia.

Lue blogi

Teollisuus

Elina Heikinheimo

25.08.2020

Onko vesivastuullisuus jo osa yrityksesi strategiaa?

Maailman makean veden varat ovat rajalliset mutta vedenkulutus jatkaa kasvuaan. Yli kaksikärsii edelleen turvallisen juomaveden puutteesta, miljardit elävät veden niukkuudesta kärsivillä alueilla, ja luku on mm. ilmastonmuutoksen myötä ripeässä nousussa. Puhtaan ja laadukkaan veden saatavuus on useimmille yrityksille liiketoiminnan ehdoton edellytys. Veden tehokas käyttö sekä paikallisten vesivarojen pitkäjänteinen ja osallistava suojelu ovat erottamaton osa 2020-luvun vastuullista ja kannattavaa liiketoimintaa.

Lue blogi

Videot

Pasi Rinne, Chairman of Gaia Group, argues why Finland is fit & ready for circular economy. Video recorded Jan 27, 2016 at a seminar hosted by The Federation of Finnish Technology Industries.

Gaia's improved cook stove project generates results in Ethiopia

Swiss development cooperation - video of the evaluation results 2014

The toolkit for Responsible Mining