Rakennusala

Gaian toimitus

10.06.2021

Savonkadun kehityshankkeessa edistetään hiilineutraalia Helsinkiä

Helsingin Savonkadulla kehitetään uutta aluetta, joka on ystävällinen niin kaupunkilaisille kuin ympäristölle. Gaia ideoi yhdessä NCC:n kanssa, miten alue voisi parhaiten vastata tulevaisuuden kestävyyshaasteisiin, erityisesti Helsingin kunnianhimoiseen tavoitteeseen olla hiilineutraali vuonna 2035.

Lue blogi

Yleinen

Gaian toimitus

21.05.2021

Sähköistyminen ja digitalisaatio kulkevat käsi kädessä

Ilmastonmuutoksen hillitseminen ajaa yhteiskuntaa kohti kestävää ja entistä tehokkaampaa energian tuotantoa ja käyttöä. Tiukat tavoitteet päästöjen vähentämiseksi tarkoittavat koko energiasektorin myllerrystä seuraavan vuosikymmenen aikana. Digitalisaatio ja sähköistyminen ovat tärkeä osa tätä muutosta.

Lue blogi

Yleinen

Ulla Heinonen

21.05.2021

EU:n kestävän kehityksen taksonomia tulee vaikuttamaan kaikkiin yrityksiin

Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden saavuttaminen ja ilmaston lämpenemisen hillitseminen 1,5 asteeseen vaatii koko talouden uudelleenrakentamista, massiivisia investointeja sekä muutoksia totuttuihin toimintatapoihin. Ilmastotavoitteet ja hiilikädenjälkiajattelu valuvatkin nyt rivakasti niin yritysten investointeihin, liiketoiminnan tuomaan arvologiikkaan kuin raportointiinkin.

Lue blogi

Videot

Pasi Rinne, Chairman of Gaia Group, argues why Finland is fit & ready for circular economy. Video recorded Jan 27, 2016 at a seminar hosted by The Federation of Finnish Technology Industries.

Gaia's improved cook stove project generates results in Ethiopia

Swiss development cooperation - video of the evaluation results 2014

The toolkit for Responsible Mining