Luotettavin merkki hiilineutraaleille tuotteille, palveluille ja organisaatioille

Carbon Neutral Certified by Gaia

Näin voit saada Gaia Carbon Neutral -merkin

 

Maailma muuttuu hiilineutraaliksi. Muutos edellyttää ilmastotekoja.

Kotimainen Gaia Carbon Neutral on merkki taatusta hiilineutraaliudesta. Se on helpoin ja luotettavin tapa varmentaa ilmastoviisaat tuotteet, palvelut ja toimijat.

Todenna edelläkävijyytesi ilmastoasioissa.

Me tuemme sinua hiilineutraaliuspolullasi.

Hae merkkiä

Hiilineutraaleja yhteistyö­kumppaneitamme

Think -kuohuviini – Vindirekt Finland

Ensimmäinen Gaia Carbon Neutral -merkki on myönnetty Vindirektin Think -luomukuohuviinille.

Vindirekt on viinien maahantuoja, joka tekee ilmastoasioissa tiivistä yhteistyötä viiniä tuottavan italialaisen viinitilan kanssa.

Gaia varmensi kesällä 2021 kuohuviinin hiilijalanjälkilaskelman, tehdyt päästövähennystoimet ja päästökompensaation.

TAIKA -kosmetiikkasarja – Transmeri

TAIKA on kotimainen, hiilineutraali ja vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja.

Transmeri tähtää toiminnan jatkuvaan parantamiseen tuotesarjan ilmastovaikutusten minimoimiseksi sekä päästöjen kompensoimiseksi.

Gaia tukee Transmeriä TAIKA -sarjaan kuuluvien tuotteiden hiilijalanjälkilaskennan suorittamisessa ja varmentamisessa, päästövähennystoimenpiteiden määrittelemisessä sekä varmasti lisäisen kompensaation toteuttamisessa.

Matkalla kohti hiilineutraaliutta

 

Aloita matkasi kohti hiilineutraaliutta

Ota yhteyttä

Miksi Gaia Carbon Neutral -merkki?

Todenna ilmastotekosi

Siirtyminen kohti hiilineutraalia maailmaa edellyttää ilmastotekoja meiltä kaikilta. Sidosryhmät, kuten asiakkaat, sijoittajat ja työntekijät vaativat organisaatioilta kasvavassa määrin läpinäkyvyyttä liiketoiminnan vastuullisuudesta, sekä konkreettisia toimia ilmaston hyväksi. Gaia Carbon Neutral -merkki on helpoin, luotettavin sekä läpinäkyvin keino organisaatioiden aidoista ilmastoteoista viestimiseen.

 

Ennakoi ja vastaa muutokseen

Tulevaisuusorientoituneet organisaatiot muuttavat maailmaa tarjoamalla ratkaisuja hiilineutraaliuteen. Nämä ratkaisut mahdollistavat ilmaston kannalta aidosti vastuullisempien valintojen tekemisen. Hiilineutraaliuden avulla turvaat organisaatiosi tulevaisuuden toimintaedellytykset sekä minimoit ilmastonmuutoksesta ja toimintaympäristön muutoksista koituvat liiketoiminnalliset riskit.

 

Kasvata brändisi arvoa ja kilpailukykyä

Hiilineutraalius tuo monipuolista lisäarvoa liiketoiminnalle. Se luo kilpailuetua ja parantaa brändin vastuullisuutta, mikä näkyy liiketoiminnan ja kannattavuuden kestävänä kasvuna.

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää

Annu Markkula

Vanhempi asiantuntija

+358 50 476 7456
annu.markkula@gaia.fi

Anna Pakkala

Vanhempi asiantuntija

+358 46 922 5593
anna.pakkala@gaia.fi

 

Alan huippuasiantuntija

Gaian kanssa hiilineutraalius on helppoa ja varmaa. Asiantuntijoillamme on lähes 30 vuoden kokemus kestävästä liiketoiminnasta, sekä syvää osaamista hiilineutraaliuuden saavuttamisesta. Autamme organisaatioita ilmastovaikutusten arvioinnissa, kustannustehokkaiden päästövähennystoimien tunnistamisessa ja hyvän kompensaation toteuttamisessa.

Taatusti hiilineutraalia

Gaia Carbon Neutral -merkki takaa aukottoman varmennuksen hiilineutraalisuudesta. Edellytämme tarkkaa hiilijalanjälkilaskentaa, kompensaatiohierarkiaa sekä aidon kompensaation vaatimusten noudattamista. Hiilineutraalisuuden edellytys on ensisijaisesti päästöjen vähentäminen ja toissijaisesti niiden varmasti lisäinen kompensointi. Autamme organisaatioita tunnistamaan päästövähennyksiin vaadittavat toimet sekä varmentamaan niiden jatkuvan parantamisen vuosittaisilla tarkastuksilla.

Läpinäkyvyys ja tiedepohjaisuus edellä

Menetelmämme perustuvat tinkimättömästi tieteeseen ja kansainvälisiin standardeihin. Gaia Carbon Neutral -merkin takana on selkeästi ja avoimesti kuvattu prosessi, jota ylläpidetään jatkuvasti.

Kotimainen ja riippumaton toimija

Olemme kotimainen kumppani hiilineutraalisuuteen tähtääville yrityksille. Varmennamme koko hiilineutraaliusmatkan riippumattomana asiantuntijana ja tuemme prosessin eri vaiheiden aikana.

Näin käytät Gaia Carbon Neutral -merkkiä

  • Tuotteissa ja niiden pakkauksissa
  • Palvelukuvauksissa
  • Organisaatiosi verkkosivuilla
  • Yritysvastuuraporteissa sekä muissa digitaalisissa viestintä- ja sidosryhmämateriaaleissa
  • Digitaalisissa markkinointikanavissa ja -materiaaleissa, kuten sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeissä
  • Painetuissa viestintä- ja markkinointimateriaaleissa
  • Myyntimateriaaleissa
  • Tapahtumissa, esillepanoissa ja messuilla

Hae merkkiä

Mediayhteydenotot

PASI RINNE
Perustaja

+358 400 464 127
pasi.rinne@gaia.fi