Luotettavin merkki hiilineutraaleille tuotteille, palveluille ja organisaatioille

Carbon Neutral Certified by Gaia

Mikä on Gaia Carbon Neutral -merkki?

 

Gaia Carbon Neutral on merkki hiilineutraaleille organisaatioille, tuotteille ja palveluille. Tieteeseen pohjautuvan merkin ansainta perustuu ensisijaisesti päästövähennyksiin sekä toiminnan jatkuvan parantamiseen. Lähes 30 vuoden kokemuksella Gaia on luotettavin ja itsenäinen kolmannen osapuolen kumppani hiilineutraaliuden saavuttamiseksi.

Maailma muuttuu hiilineutraaliksi. Liity ilmastoedelläkävijöiden joukkoon.

 

Usein kysyttyä    Ota yhteyttä

Näin voit saada Gaia Carbon Neutral -merkin

Hiilineutraaleja yhteistyö­kumppaneitamme

Think -kuohuviini – Vindirekt Finland

Ensimmäinen Gaia Carbon Neutral -merkki on myönnetty Vindirektin Think -luomukuohuviinille.

Vindirekt on viinien maahantuoja, joka tekee ilmastoasioissa tiivistä yhteistyötä viiniä tuottavan italialaisen viinitilan kanssa.

Gaia varmensi kesällä 2021 kuohuviinin hiilijalanjälkilaskelman, tehdyt päästövähennystoimet ja päästökompensaation.

TAIKA -kosmetiikkasarja – Transmeri

TAIKA on kotimainen, hiilineutraali ja vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja.

Transmeri tähtää toiminnan jatkuvaan parantamiseen tuotesarjan ilmastovaikutusten minimoimiseksi sekä päästöjen kompensoimiseksi.

Gaia tukee Transmeriä TAIKA -sarjaan kuuluvien tuotteiden hiilijalanjälkilaskennan suorittamisessa ja varmentamisessa, päästövähennystoimenpiteiden määrittelemisessä sekä varmasti lisäisen kompensaation toteuttamisessa.

Borenius on suomalainen liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Osana yrityksen laajempaa vastuullisuuden kehittämistä Boreniuksesta tuli hiilineutraali vuonna 2022.

Gaia tuki Boreniusta laskemalla organisaation hiilijalanjäljen, luomalla hiilitiekartan päästöjen vähentämiseksi ja laatimalla päästökompensointisuunnitelman.

Matkalla kohti hiilineutraaliutta

 

Aloita matkasi kohti hiilineutraaliutta

Ota yhteyttä

Miksi hiilineutraalius?

Ilmasto tarvitsee meitä kaikkia

Sidosryhmät, kuten asiakkaat, sijoittajat ja työntekijät vaativat organisaatioilta kasvavassa määrin läpinäkyvyyttä liiketoiminnan vastuullisuudesta, sekä konkreettisia toimia ilmaston hyväksi. Gaia Carbon Neutral -merkki on helpoin, luotettavin ja läpinäkyvin keino viestiä organisaation aidoista ilmastoteoista.

 

Ennakoi ja vastaa muutokseen

Hiilineutraalit ratkaisut voivat mahdollistaa ilmaston kannalta aidosti vastuullisempia valintoja. Samalla turvaat organisaatiosi tulevaisuuden toimintaedellytykset sekä minimoit ilmastonmuutoksesta ja toimintaympäristön muutoksista koituvat liiketoiminnalliset riskit.

 

Vahvana tulevaisuuteen

Hiilineutraalius tuo monipuolista lisäarvoa liiketoiminnalle. Se luo kilpailuetua ja parantaa brändin vastuullisuutta, mikä näkyy liiketoiminnan ja kannattavuuden kestävänä kasvuna.

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää

Anna Pakkala

Vanhempi asiantuntija

+358 46 922 5593
anna.pakkala@gaia.fi

 

Alan huippuasiantuntija

Gaian kanssa hiilineutraalius on helppoa ja varmaa. Asiantuntijoillamme on lähes 30 vuoden kokemus kestävästä liiketoiminnasta, sekä syvää osaamista hiilineutraaliuuden saavuttamisesta. Autamme organisaatioita ilmastovaikutusten arvioinnissa, kustannustehokkaiden päästövähennystoimien tunnistamisessa ja hyvän kompensaation toteuttamisessa.

 

Taatusti hiilineutraalia

Gaia takaa aukottoman varmennuksen hiilineutraalisuudesta. Edellytämme tarkkaa hiilijalanjälkilaskentaa, sekä ensisijaisesti päästöjen vähentämistä ja toissijaisesti päästöjen varmasti lisäistä kompensointia hiilineutraaliuden saavuttamiseksi. Toiminnan jatkuva kehitys taataan vuosittaisilla tarkastuksilla.

 

Läpinäkyvyys ja tiedepohjaisuus edellä

Menetelmämme perustuvat tinkimättömästi tieteeseen ja kansainvälisiin standardeihin. Gaia Carbon Neutral -merkin takana on selkeästi ja avoimesti kuvattu prosessi, jota ylläpidetään jatkuvasti.

 

Kotimainen ja riippumaton toimija

Olemme kotimainen kumppani hiilineutraalisuuteen tähtääville yrityksille. Varmennamme koko hiilineutraaliusmatkan riippumattomana asiantuntijana ja tuemme prosessin eri vaiheiden aikana.

 

 

Näin käytät Gaia Carbon Neutral -merkkiä

 

  • Tuotteissa ja niiden pakkauksissa
  • Palvelukuvauksissa
  • Organisaatiosi verkkosivuilla
  • Yritysvastuuraporteissa sekä muissa digitaalisissa viestintä- ja sidosryhmämateriaaleissa
  • Digitaalisissa markkinointikanavissa ja -materiaaleissa, kuten sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeissä
  • Painetuissa viestintä- ja markkinointimateriaaleissa
  • Myyntimateriaaleissa
  • Tapahtumissa, esillepanoissa ja messuilla

 

Hae merkkiä

Jäikö jotain kertomatta?

Lue vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Lue vastauksia