News

24.04.2015 Finland’s recycling options evaluated through unique cooperation (in Finnish)

Suomen kierrätyspotentiaali ja -tavoitteet ovat kansallisesti tärkeitä kysymyksiä, joita selvittämään koottiin laajapohjainen Kiertotalouden tekijät -ryhmä.

Read more

20.04.2015 New service to boost innovation and create ground for resource efficiency (in Finnish)

Kone- ja metalliteollisuuden strategisen huippuosaamisen keskittymä FIMECC Oy ja Gaia kehittivät Suomeen uuden innovoinnin tehopalvelun. Demokiihdytin-palvelu parantaa yritysten kykyä kokeilla uusia ideoita ja nopeuttaa tuotekehitystä. Uusilla digitaalisilla ratkaisuilla pyritään merkittävään resurssitehokkuuden parantamiseen ja kilpailukykyisen kestävän palveluliiketoiminnan kehittämiseen.

Read more

08.04.2015 Breakfast seminar: Profitable business through resource efficiency (in Finnish)

Tervetuloa FIBS yritysvastuuverkoston ja Gaian aamiaistilaisuuteen kuulemaan, kuinka resurssitehokkuus tukee kannattavaa liiketoimintaa.

Read more

30.03.2015 Electric transportation to power the Finnish economy (in Finnish)

Liikenteen sähköistyminen parantaa työllisyyttä ja vaihtotasetta sekä säästää tulevaisuudessa autoilijan kukkaroa. Sähköautojen korvatessa polttomoottoriautoja myös liikenteen hiilidioksidipäästöt vähenevät.

Read more

18.03.2015 Helsinki region can cut its emissions faster than planned (in Finnish)

Ilmastopäästöjen vähentämiseen tarvittavat toimenpiteet loisivat pääkaupunkiseudulle myös uutta liiketoimintaa ja työpaikkoja. Gaian Sitralle laatima selvitys listaa konkreettiset päästövähennystoimet.

Read more

17.03.2015 Clear corporate responsibility targets help Kemira to succeed

Kemira is highly committed to corporate responsibility and sustainable business. Clear targets and close monitoring and reporting are vitally important.

Read more

16.03.2015 How profitable can development cooperation be?

Development finance institutions have to strike a careful balance between profitability and developmental outcomes. Gaia evaluated the work of Norwegian Investment Fund for Developing Countries (Norfund).

Read more

11.03.2015 Gaia strengthens its energy team (in Finnish)

Suomen kokeneimpiin energia-asiantuntijoihin kuuluva Mikko Kara vahvistaa Gaian energiaosaamista ja asemaa johtavana kestävän liiketoiminnan konsulttiyhtiönä. Kara on nimitetty johtavaksi asiantuntijaksi.

Read more

05.03.2015 Innovations regarding natural resources to propel the economy (in Finnish)

Luonnonvarat ja niiden hyödyntäminen ovat yhä keskeisemmässä asemassa globaalissa ja kotimaisessa taloudessa. Tekes pyysi Gaiaa arvioimaan luonnonvaroihin liittyvät innovaatio-ohjelmansa.

Read more

24.02.2015 Biovakka Oy among top three in biorefinery competition (in Finnish)

Biovakka Suomi Oy sijoittui tänään kolmen parhaan joukkoon työ- ja elinkeinoministeriön kansainvälisessä biojalostamokilpailussa. Yritys tuottaa innovatiivisin bio- ja kiertotalouden menetelmin biokaasua ja liikennepolttoaineita sekä kierrättää ravinteita.

Read more


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä