Uutiset

17.12.2014 Teollisuuspuisto Raumalla tarjoaa ensimmäisenä Suomessa yrityksilleen ympäristöluvan

Rauman Meriteollisuuskiinteistöt Oy:n hallinnoima Seaside Industry Park -teollisuuspuisto on saanut ensimmäisenä teollisuuspuistona Suomessa koko kiinteistön yhteisen ympäristöluvan, joka kattaa alueella toimivien yritysten prosessit. Gaia toimi lupaprosessin asiantuntijana.

Lue lisää

28.11.2014 Tavoitteena saada biopolttoaineet lentoliikenteen käyttöön Suomessa

Suomella on hyvät valmiudet lentoliikenteen uusiutuvien polttoaineiden laajaan ja jatkuvaan käyttöön. Suurin ratkaistava asia on käytön kannattavuus, sillä biopolttoaine on tällä hetkellä selvästi fossiilista lentopolttoainetta kalliimpaa.

Lue lisää

27.11.2014 Jyväskylä edistää resurssien viisasta käyttöä, Gaia arvioi aluetaloudelliset vaikutukset

Jyväskylän kaupunki pyrkii edistämään resurssien viisasta käyttöä ja vähentämään ympäristöhaittoja. Gaia on valittu arvioimaan työn aluetaloudellisia vaikutuksia.

Lue lisää

26.11.2014 Gaia mukana kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksessa

Gaia osallistuu ympäristöministeriön kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumukseen tavoitteinaan hiilineutraali yhteiskunta, resurssiviisas talous sekä yhdenvertaiset mahdollisuudet hyvinvointiin.

Lue lisää

18.11.2014 Mikrolainoilla puhdasta energiaa ja kehitystä Etiopiaan (englanniksi)

Gaia is cooperating with MicroEnergy International, Swan Management and three Ethiopian microfinance institutions to initiate an innovative and replicable microcredit mechanism to finance clean energy technologies for households and small and medium size enterprises in Ethiopia.

Lue lisää

11.11.2014 Lämpöpumppujen lisääntyminen vähentää energian kulutusta, luo työpaikkoja ja parantaa kauppatasetta

Lämpöpumppujen yleistyminen on ympäristön, talouden ja kuluttajan kukkaron kannalta hyvä asia. Se pienentää energian kulutusta, tuo kuluttajille säästöjä sekä parantaa kotimaista työllisyyttä ja kauppatasetta, selviää tutkimuksesta, jonka Suomen lämpöpumppuyhdistys SULPU ry teetti Gaialla.

Lue lisää

7.11.2014 Team Arctic vie Suomen arktista osaamista maailmalle

Team Arctic Finland paketoi suomalaisen arktisen osaamisen viiteen kokonaiskonseptiin, jotka ovat avanneet ovia kansainvälisiin suuryrityksiin. Kokonaiskonseptit ovat toimiva tapa viedä osaamista maailmalle, ja moni keskustelu on jo edennyt kaupalliseen vaiheeseen. Team Arcticin kokosivat ja sitä koordinoivat Gaia ja Teknologiateollisuus ry.

Lue lisää

23.10.2014 Gaia ja uusiutuva energia Energia 2014 -messuilla (linkki esityksiin)

Tule tutustumaan Gaian työhön ja uusiutuvien energiaratkaisujen mahdollisuuksiin Energia 2014 -messuilla Tampereella.

Lue lisää

14.10.2014 Biojalostamoissa runsaasti mahdollisuuksia – Gaia selvitti Forssaan kaavaillun jalostamon vaikutukset

Biojalostamohankkeita ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia tutkaillaan nyt aktiivisesti. Gaia selvitti Forssan seudulle suunniteltavan biojalostamon vaikutuksia. Jalostamot voivat selvityksen mukaan tarjota paljon liiketoimintamahdollisuuksia ja uusia työpaikkoja

Lue lisää

9.9.2014 Gaia esittelee Biorefiner-palvelua Bio-based Global Summitissa Brysselissä (englanniksi)

Gaia will showcase its sustainability benchmarking tool Gaia Biorefiner in the Bio-based Global Summit, organised in Brussels on September 9–10. The Summit looks at the current situation of biobased materials and aims to make decision-makers understand the potential of bioeconomy.

Lue lisää


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä