Gaialaiset

Gaian henkilöstö koostuu monitieteellisestä joukosta asiantuntijoita, joiden ammattitaito perustuu monialaiseen ja korkeatasoiseen osaamiseen sekä tinkimättömään laatuun. Asiantuntijamme pystyvät yhdistämään luovan ongelmanratkaisun ja innovatiivisen ajattelun käytännönläheiseen, ratkaisuorientoituneeseen lähestymistapaan. Olemme menestyksekkäästi toimineet haastavissa olosuhteissa, kuten konflikti- ja katastrofialueilla, sekä tottuneet työskentelemään niin poliittisen johdon kuin yritysjohdon kanssa.

Henkilöluetteloon

Paula Tommila

“Meitä ympäröivä maailma on aina kiinnostanut minua, ja olen tehnyt parhaani nähdäkseni ja ymmärtääkseni suuren tarinan jokapäiväisten puuhien takana. Ensin matkailu opetti minua arvostamaan ihmisten, paikkojen ja elämäntapojen erilaisuutta. Sitten reissaaminen erilaisissa paikoissa sai minut kiinnostumaan siitä, miksi asiat ovat kuten ovat.

Nykyisin teen parhaani ymmärtääkseni globaalin kuvan: miksi asiat ovat oikeastaan aika samanlaisia niin kaukaisimmissa maailmankolkissa kuin kotikulmilla, ja miten voisimme käyttää kaikkea oppimaamme niin, että maailmasta tulisi hyvä paikka meille kaikille, nyt ja tulevaisuudessa.

Uudet haasteet ja mahdollisuus oppia uusia asioita ajavat minua eteenpäin. Biotalous tarjoaa uuden vinkkelin tarkastella mahdollisuuksia ja ratkaisuja kestävän kehityksen näkökulmasta. On ilo olla mukana uudistamassa nykyistä tapaa ajatella elämän taloudellisia, ekologisia ja sosiaalisia puolia. Myös upeat ihmiset, joiden kanssa saan tehdä töitä ja huono huumori pitävät minut innostuneena päivästä päivään.”
Vanhempi asiantuntija
FM
biotalous, ilmastonmuutos, kehitysmaiden energiaratkaisut, liiketoiminnan kehittäminen kehittyvillä markkinoilla, kehitysyhteistyö, projektihallinta
+358 40 538 4813
firstname.surname@gaia.fi

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä