Gaialaiset

Gaian henkilöstö koostuu monitieteellisestä joukosta asiantuntijoita, joiden ammattitaito perustuu monialaiseen ja korkeatasoiseen osaamiseen sekä tinkimättömään laatuun. Asiantuntijamme pystyvät yhdistämään luovan ongelmanratkaisun ja innovatiivisen ajattelun käytännönläheiseen, ratkaisuorientoituneeseen lähestymistapaan. Olemme menestyksekkäästi toimineet haastavissa olosuhteissa, kuten konflikti- ja katastrofialueilla, sekä tottuneet työskentelemään niin poliittisen johdon kuin yritysjohdon kanssa.

Henkilöluetteloon

Mikko Halonen

“Liityin sattumalta osaksi Gaian kansainvälistä tiimiä 2000-luvun alussa, tehtyäni töitä kestävän kehityksen parissa kansalaisjärjestöissä ja Yhdistyneiden kansakuntien ympäristöohjelma UNEP:issa. Sen jälkeen en ole jättänyt mitään sattuman varaan.

Työ monenlaisten ympäristöhaasteiden sekä luonnonvarojen ja ilmastonmuutoksen vaikutusten hallinnan parissa tuottaa pikkuhiljaa tuloksia. Olen päässyt myös edistämään ympäristöturvallisuutta ja paiskinut hommia, jotta kehitysyhteistyöllä onnistutaan vähentämään köyhyyttä toden teolla.

Jos haluaa pelata kestävän kehityksen valioliigassa, on vaikeaa kuvitella parempaa tiimiä kuin Gaian. Työskentely-ympäristö on innostava, tuki työkavereilta loppumatonta ja yhdessä oppiminen hauskaa - ja siitä vieläpä maksetaan!”
Johtava asiantuntija
KTM
ilmastonmuutos, kestävä kehitys, kehitysyhteistyö
+358 40 700 2190
firstname.surname@gaia.fi

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä