Jaa artikkeli

Gaia hakee liiketoiminnan kehittäjää

Haluatko työskennellä vastuullisuuden ja kestävän liiketoiminnan parissa? Onko sinulla kokemusta tuloksellisesta liiketoiminnan ja myynnin kehittämisestä esimerkiksi liikkeenjohdon konsultoinnista?

Gaia kehittää kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa liiketoimintaa ja auttaa heitä tekemään maailmasta puhtaamman ja turvallisemman. Etsimme liiketoiminnan kehittämisen huippuosaajaa Gaian laaja-alaiseen asiantuntijaorganisaatioon.

Tehtävä

Tulet kehittämään Gaian liiketoimintaa yhdessä muun organisaation kanssa ja vastaamaan erilaisista asiakasprojekteista useilla eri toimialoilla. Tehtävänäsi on vauhdittaa liiketoiminnan kasvua. Olet mukana asiakkaidemme strategisissa liiketoiminnan kehittämishankkeissa ja annat panoksesi yhdessä muun tiimin kanssa, kun toimitamme asiakkaillemme erilaisia kestävän liiketoiminnan projekteja. Saat tuloksia aikaiseksi nopeasti ja tehokkaasti sekä löydät laajoista kokonaisuuksista olennaisen.

Henkilö

Etsimme tiimiin henkilöä, jolle vastuullisuus ja kestävä liiketoiminta ovat lähellä sydäntä ja joka haluaa olla mukana muuttamassa maailmaa yritys yritykseltä, projekti projektilta.

Olet energinen, aikaansaava, oma-aloitteinen ja hyvin verkostoitunut henkilö liikemaailman parissa. Sinulla on aiempaa kokemusta tuloksellisesta liiketoiminnan kehittämisestä ja olet tehnyt kannattavaa myyntityötä esim. liikkeenjohdon konsultointia.

Teet töitä tarmolla ja haluat, että tekemäsi asiat saavat aikaan organisaatiossa pysyvän ja kestävän muutoksen. Sinulla on selkeä tapa toimia, olet luotettava projektipäällikkö ja pystyt myös vetämään projektitiimiä ammattimaisesti ja saat muut luontaisesti mukaan innostavaan toimintaasi. Arvostamme, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja/tai projektinvetovastuista.

Tausta

Toivomme, että taustasi on liikkeenjohdon konsultoinnin parista ja että olet tehnyt vaativia projekteja vähintään 5 vuoden ajan. Toivottavaa on, että olet ollut tulosvastuullisessa tehtävässä. Olet tottunut työskentelemään englannin kielellä, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Olet ekonomi, diplomi-insinööri, valtiotieteilijä tai sinulla on jokin muu relevantti korkeakoulututkinto.

Hakemukset

Otamme vastaan hakemuksesi kumppanimme Pointer Searchin toimesta. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen pointer@pointersearch.fi viimeistään sunnuntaihin 26.5. mennessä. Konsultti Terhi Klemetti vastaa kysymyksiisi keskiviikkona 15.5. klo 10-11 ja torstaina 16.5. klo 8-9 tai klo 10-11 puhelinnumerossa 050-480 2401.

Gaia – kestävän liiketoiminnan konsulttitoimisto http://www.gaia.fi/fi-fi/yritys

Pointer Search – moderneja suorahaku- ja rekrytointipalveluja johtotason tehtäviin ja muihin keskeisiin rooleihin https://www.pointersearch.fi/