Uutiset ja blogit

12.06.2019
Merituulivoiman tuotannon ennustetaan kasvavan voimakkaasti kaikkialla maailmassa. Eurooppa on kehityksen eturintamassa. Euroopan tuulivoimayhdistyksen WindEuropen ennusteen mukaan Euroopan merituulikapasiteetti kasvaa seuraavien kymmenen vuoden aikana jopa 30 prosenttia 70 gigawattiin.
12.06.2019
Fiksu Assa -innovaatiokilpailussa etsittiin raideliikenteen asemille iloa ja eloa tuovia uusia ratkaisuja. Voittajaksi valittiin Mélusine Helsinki, joka tarjoaa laadukasta kasvisruokaa.
16.05.2019
Vuosi 2018 oli tärkeä ja onnistunut vuosi. Sen lisäksi, että Gaian organisaatio uudistettiin, Gaialla oli yli 200 asiakasta ja kestävä liiketoimintakonsultointi kasvoi voimakkaasti. Vuonna 2019 Gaia on entistä kestävämpi ja valmis kasvuun. Katriina Juntunen tuo Gaiaan lisää erityisesti muutosjohtamisen osaamista. Näin Gaia kasvattaa entisestään palveluidensa vaikuttavuutta.
03.05.2019
Ilmastonmuutos ja hiilineutraalisuus ovat aiheina kovassa nosteessa niin politiikassa, yrityksissä kuin tavallisten ihmisten kahvilakeskusteluissakin. Juuri nyt sana kompensaatio kerää suurimman huomion.
10.04.2019
Suomi on sitoutunut YK:n Agenda 2030:n toteuttamiseen sekä kotimaassa että kansainvälisessä yhteistyössä. Toteutusta ohjaavat YK:n 17 kestävän kehityksen tavoitetta (SDG), joissa korostuvat köyhyyden poistaminen sekä taistelu eriarvoistumista ja ilmastonmuutosta vastaan. Ohjaavana periaatteena on, että kukaan ei saa jäädä kehityksestä jälkeen – ”no one is left behind”.
02.04.2019
Helsingin kaupunki ja HSY hakevat Gaia Consultingin kanssa yhteistyössä järjestettävässä innovaatiokilpailussa uusia ratkaisuja, jotka tuovat eloa raideliikenteen asemille. Tavoitteena on löytää ideoita, jotka helpottavat asukkaiden kestävää arkea ja lisäävät asemanseutujen ja raideliikenteen käyttöä ja vetovoimaisuutta. Kilpailu on avoinna 17.5.2019 asti.
18.03.2019
Sustainable business consulting in the emerging markets is one of the growing business areas of Gaia. Population growth, urbanization and climate change are paramount challenges and require quick scale up of sustainable solutions to generation of income opportunities, clean energy, water, food and safe infrastructure.
12.03.2019
Gaia koordinoi merituulivoimaan keskittyvää, yritysten muodostamaa Baltic Offshore Wind (BOW) -ekosysteemiä, jonka tavoitteena on rakentaa uusia yritysten väliseen yhteistyöhön, monipuoliseen osaamiseen ja kustannustehokkuuteen perustuvia merituulivoiman kokonaisratkaisuja.

YHTEYSTIEDOT TIEDOTUSVÄLINEILLE

PASI RINNE
Hallituksen puheenjohtaja
P. +358 400 464 127
etunimi.sukunimi@gaia.fi

VIdeot


Pasi Rinne, Gaia Groupin puheenjohtaja kertoo, miksi Suomi on sopiva ja valmis kiertotaloudelle. Video on kuvattu 27.1.2016 Teknologiateollisuuden seminaarissa.

Gaian polttoainetehokkaiden liesien projekti Etiopiassa


Video Sveitsin kehitysyhteistyöarvioinnin tuloksista 2014

The toolkit for Responsible Mining