Heidi Valtari
Analyytikko
AREAS OF EXPERTISE

projektien hallinnolliset asiat, kansainväliset projektit, talousraportointi, tapahtumat, viestintä

MOBILE

+358 50 433 5328

"Kielet ja liiketalous – kaksi kiinnostukseni kohdetta, joita olen opiskellut ja erityisesti haluan käyttää työelämässä päivittäin! Ulkomailla asuminen ja työskentely ovat kehittäneet taitojani työskennellä eri taustaisten ja kulttuuristen henkilöiden kanssa. Olen innoissani päästessäni osaksi Gaian kansainvälisiä hankkeita ja hyödyntäessäni hallinnollisia taitojani niiden parissa.

Aiemmin olen työskennellyt erilaisissa assistentin työtehtävissä, asiakaspalvelussa ja rekrytoinnissa sekä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Työssäni Genevessä minulla oli myös ainutlaatuinen tilaisuus nähdä YK:n ja muiden kansainvälisten järjestöjen toimintaa päivittäin.

Olen ihmisläheinen, positiivinen ja hyvin järjestelmällinen henkilö, joka nauttii työskentelystä kiireisessä ja kaiken aikaa muuttuvassa työympäristössä. Minulle on myös tärkeää työskennellä yrityksessä, jonka arvoihin voin sitoutua. Gaian työ paremman ja puhtaamman tulevaisuuden puolesta on ihailtavaa, ja se motivoi minuakin pyrkimään parempiin tuloksiin."