Mari Saario
Liiketoimintajohtaja, osakas, johtoryhmän jäsen
AREAS OF EXPERTISE

ympäristö-, turvallisuus- ja laatujohtaminen, vastuullinen liiketoiminta, vihreä talous, julkinen ja kuntasektori, strateginen suunnittelu, innovaatiot

MOBILE

+358 50 421 9999

“Joskus pullasta voi saada kaikki rusinat. Silloin, kun kovalla työllä löytyy ratkaisu, joka hyödyttää sekä ympäristöä että yritystoimintaa. Ikuisena idealistina ja optimistina sekä tieteen ja teknologian mahdollisuuksista kiinnostuneena minä jaksan etsiä sellaisia ratkaisuja.

Lapsena haaveilin eläinlääkärin urasta, mutta sen sijaan päädyin ympäristönsuojelun ja riskienhallinnan ammattilaiseksi. Tässäkin hommassa joutuu kuitenkin usein ottamaan härkää sarvista tai nostamaan kissan pöydälle. Ennen Gaiaa olen työskennellyt sekä kansainvälisessä lääke- ja kemianteollisuudessa että myyntipäällikkönä ja teknologiakehittäjänä pienessä ympäristöteknologian start-up-yrityksessä ja hankekoodinaattorina hiilineutraaliuteen tähtäävässä kunnassa. Harrastuksina minulla ovat monet luottamustoimet ja luova kirjoittaminen. Eri ympyröissä kootuista taidoista ja verkostoista on usein hyötyä myös asiakkailleni.

Haasteet ja hauskuus, mahdollisuus vaikuttaa ja mahdollisuus löytää parhaita ratkaisuja. Nämä asiat pitävät minut Gaiassa.”