Tea Miller
Vanhempi asiantuntija
AREAS OF EXPERTISE

resurssitehokkuus, biotalous, vesijalanjälki ja elinkaariarviointi, biojalostamot

MOBILE

+358 50 4630373

”Pyrin jatkuvasti viemään asioita kohti parempaa, oli kyseessä mikä elämänalue tahansa. Työssäni Gaialla pääsen toteuttamaan tätä kehittämällä liiketoimintatapoja, jotka ovat sekä ympäristön, talouden että yhteisön kannalta kannattavia. Kannustava ilmapiiri ja huipputiimi mahdollistavat onnistumisen tässä merkityksellisessä työssä.

Minua kiinnostaa miten maailma toimii ja ennen kaikkea ihmisen toiminnan vaikutukset ympäristöönsä. Globaalisti kasvava väestö ja sen tarpeet luovat painetta yhä tehokkaammalle luonnonvarojen käytölle ja vastuun ottamiselle toiminnan vaikutuksista. Nämä haasteet motivoivat minua työssäni tuottamaan Gaian asiakkaille konkreettisia ratkaisuja muuttuvassa maailmassa.

Ennen liittymistäni Gaia-tiimiin ehdin valmistuttuani työskennellä vesi- ja ympäristöasioiden parissa Etelä-Amerikassa. Olen ollut yllättynyt siitä, miten saman tyyppisiä resurssitehokkuuteen liittyvät hankkeet kummallakin mantereella ovat olleet. Tämä on rohkaisevaa ja innostavaa – töitä turvallisemman ja puhtaamman maailman puolesta tehdään yhteisellä rintamalla ja uskon että sen vaikuttavuus tulee olemaan merkittävä."