Päivi Luoma
Johtava asiantuntija
AREAS OF EXPERTISE

innovaatiot, biotalous, liiketoiminnan kehittäminen, julkiset suhteet, metsäteollisuus

MOBILE

+358 50 4308866

“Aloitin opintojen jälkeisen työurani Gaiassa vuonna 1999. Pääsin vapaaehtoiseksi avustajaksi Gaian järjestämään mielenkiintoiseen seminaariin, ja sitä kautta päädyin töihin Gaiaan. Metsäteollisuuden innovaatioiden sekä suomalaisen ja eurooppalaisen edunvalvonnan parissa vietettyjen lähes 10 vuoden jälkeen minun oli helppo vuonna 2010 palata kasvaneeseen Gaiaan, vahvojen asiantuntijoiden joukkoon.

Gaia oli vakiinnuttanut roolinsa merkittävänä uusien avauksien tekijänä ja innovatiivisten ja kestävien ratkaisujen tarjoajana Suomessa ja kansainvälisesti. Jäljellä on edelleen eteenpäinkatsova ote ja poikkeuksellisen hyvät ja ammattitaitoiset työtoverit.

Vahvuuteni on suuntautuminen tulevaisuuteen. Gaiassa katson eteenpäin biotalouteen ja innovaatioihin liittyvissä hankkeissa. Tarjoamme toimintaympäristön muutoksista nousevia mahdollisuuksia ja ratkaisuja asiakkaille. Liikumme usein alueilla, jotka ovat uusia ja tuntemattomia. Minua motivoi myös mahdollisuus tehdä töitä suomalaisen yhteiskunnan ja hyvinvoinnin eteen.”