Lauri Larvus
Business Manager
AREAS OF EXPERTISE

Arvioinnit, biotalous, cleantech, co-creation, digitalisaatio, innovaatiot, kiertotalous, yhteiskunallinen vaikuttavuus, viestintä

MOBILE

+358 50 389 2703

”On mahtavaa kuulua tähän kansainväliseen Gaia-perheeseen, jolla on niin moniulotteinen asiantuntemus. Se motivoi ja rohkaisee minua etsimään uusia tehokkaita ratkaisuja, joilla voidaan parantaa yleistä hyvinvointia yhteiskunnassa laaja-alaisesti. Minussa on perfektionistin vikaa – pyrin kaikessa toiminnassani sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristön kannalta kestäviin ratkaisuihin.

Ympäristö on aina ollut intohimoni. Jo nuorena tapasin vaellella metsissä nauttien luonnon hiljaisuudesta ja puhtaudesta. Päivä päivältä kasvava globaali luonnonvarojen riistäminen on valitettavaa. Siksi onkin etuoikeus työskennellä Gaian kaltaisessa yrityksessä kamppaillen ilmastonmuutosta, saastuttamista ja muita ympäristöhaittoja vastaan liiketoiminnan, tutkimuksen ja kehittämisen keinoin. Tiedän, että olemme matkalla kohti parempia aikoja eikä muutos tule tapahtumaan yhdessä yössä, mutta, kuten eräs viisas mies (tai nainen) on sanonut, ”hyvää kannattaa odottaa”.

Yhdessä vanhempien asiantuntijoiden ja liiketoimintajohtajien kanssa työskenteleminen ja heiltä oppiminen on erittäin palkitsevaa. Pidän ajatuksesta, että Gaia on näköalapaikka kansainväliseen kestävään liiketoimintaan ja innovatiivisuuteen. Tieto siitä, että Gaian asiakkaat todella tekevät maailmasta turvallisemman ja puhtaamman, antaa minulle luottavaisen ja samalla rauhallisen tunteen."