Minna Kuusisto
Vanhempi asiantuntija
AREAS OF EXPERTISE

Talous ja rahoitusmarkkinat, Kehitysrahoitus, Sekarahoitus, Ilmastorahoitus, Vastuullinen sijoittaminen, Vaikuttavuusinvestoinnit, Vihreät velkakirjat (green bondit), Riskienhallinta, Rahapolitiikka ja keskuspankit, Systeemiset riskit

MOBILE

+358 44 260 9979

Vuosi taisi olla 2001. Koulun auditorio oli täynnä ja meille esiteltiin YK:n vuosituhattavoitteet. Jokainen meistä sai valkoisen rannekkeen, jossa luki ”ei köyhyyttä”. Ranneke pysyi kädessäni ehkä vuoden, mutta ajatus oli tullut jäädäkseen.

Kestävä kehitys on intohimoni. Vuosituhattavoitteet on nyt korvattu kestävän kehityksen tavoitteilla, jotka ovat vielä edeltäjiäänkin kunnianhimoisemmat. Oma taustani on rahoitusalalla, ja siitä syystä minua kiinnostaa erityisesti se, miten SDG-tavoitteet voidaan rahoittaa. Kyseessä on valtava haaste – mutta samanaikaisesti mieletön mahdollisuus!

Gaialla työskentely on jatkuva oppimis-, innovointi- ja luovuusprosessi. Vaikka paremman maailman rakentaminen on vakavaa liiketoimintaa, työskentelyn ei tarvitse sitä olla. Gaialla haasteetkin kohdataan positiivisella asenteella.