Håkan Jonsson
Vanhempi asiantuntija
AREAS OF EXPERTISE

Liiketoiminnan kehittäminen, kansainväliset kehitysprojektit, kiinteistöt, rakentaminen ja urbaani ympäristö, julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyö, brändi- ja palvelukehitys, vesi- ja maaperäekosysteemit, tulosten visualisointi

MOBILE

+358 50 413 2271

"Ympäristö on aina kiehtonut minua, erityisesti vesi ja vesiympäristöt. Vedellä on hienovarainen kyky löytää aina tiensä, ja siitä meillä on varmasti opittavaa. Aloitin urani ruohonjuuritasolta, tekemällä perustutkimusta maanperän muodostumisesta vanhan opinahjoni laboratoriossa. Sen jälkeen olen työskennellyt liiketoiminnan kehittämisen ja konsultoinnin parissa rakennusalalla, kiinteistönhoitoalalla ja kulutustavarasektorilla ja ollut mukana myös yritysten fuusioitumishankkeissa. Ympäristöasiat ovat kulkeneet kaikissa töissäni mukana punaisena lankana.

Olen idea- ja konsepti-ihminen. Ymmärrän ja arvostan kuitenkin sitä, että lopulta ratkaisevassa asemassa ovat ihmiset ja heidän tapansa havainnoida ja olla vuorovaikutuksessa keskenään. Ihmiset – eivät ajatukset tai tekniset ratkaisut – ovat muutoksen avain.

Gaiassa minua kiehtoo ja motivoi uusien toimintatapojen löytäminen, niin pienessä kuin suuressa mittakaavassa. On ilo kuulua tiimiin, joka haluaa tehdä maailmasta hiukan paremman."