Emmi Holm
Projektikoordinaattori
AREAS OF EXPERTISE

markkinatutkimus, tekstiiliteollisuus, innovaatioekosysteemit, tutkimuksen kaupallistaminen, startupit, co-creation, kehittyvät markkinat, media & digitaaliset alustat

MOBILE

+358 50 4810 375

Lapsena toiveammattini oli arkeologi, mutta päädyinkin opiskelemaan sosiaali- ja kulttuuriantropologiaa. Siinä yhdistyivät laadullinen tutkimus, inhimillisen kokemuksen moninaisuuden selvittäminen sekä mahdollisuus lähteä kenttätöihin – olin myyty!

Uraani olen rakentanut digitaalialan startupeissa Suomessa ja Afrikassa, sekä innovaatiotoiminnan kehittämisessä ja tutkimuksen kaupallistamisessa. Uskon vahvasti, että ihmisnäkökulman ja teknologisen ymmärryksen yhdistäminen luo hedelmällisen ja kestävän pohjan liiketoiminnan kehitykselle.

Gaiassa työskentelen pääosin julkisen puolen hankkeiden parissa, aihealueet vaihtelevat tekstiilijätteestä nuorisoliikuntaan. Koen, että Gaiassa yhdistyy monimutkaisten globaalien ongelmien ratkominen, kestävän liiketoiminnan kehittäminen ja välittäminen – on etuoikeus tehdä näin merkityksellistä työtä!