Ulla Heinonen
Toimitusjohtaja, osakas
AREAS OF EXPERTISE

strategiat ja liiketoimintamallit, liiketoiminnan kehittäminen, innovaatioprosessit, yhteiskuntavastuu, ilmasto, vesivarojen hallinta, digitalisaatio

MOBILE

+358 40 550 6982

"Olen tehnyt töitä tutkimuksen, täydennyskoulutuksen, konsultoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa viimeiset 15 vuotta. Minulla on kokemusta yliopistojen, kansainvälisten järjestöjen ja useilla teollisuudenaloilla toimivien yritysten kanssa työskentelystä. Urapolkuni on erittäin mielenkiintoinen, olen päässyt osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin ruohonjuuritasolta kansainväliselle yritystasolle niin kehittyneissä että kehittyvissä maissa.

Uralleni keskeistä on ollut kestävä kehitys - pyrkimys ympäristölliseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin sekä taloudellisesti kestäviin tuloksiin. Nämä ovat olleet arvojani jo lapsuudesta asti, kun huomasin, että ihmisen toiminnalla on vaikutusta luontoon ja ekosysteemeihin.

Uskon, että integroimalla kestävän kehityksen ja innovointiajattelun liiketoiminnan kehittämiseen voimme saavuttaa kestävän kehityksen tavoitteita. Meidän on myös käytettävä mahdollisuuksia, joita digitalisaatio meille tarjoaa. Gaissa innovoimme konkreettisia, kestäviä ratkaisuja asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen. Kuinka onnistumme tässä? Työskentelemme läheisesti asiakkaidemme kanssa ja tuomme mukaan laajan asiantuntijajoukon – kestävä kehityksen ja toimialan osaamista, palvelumuotoilua sekä viestintää."