Elina Heikinheimo
Asiantuntija
AREAS OF EXPERTISE

Pohjoismainen HSE-lainsäädäntö, Ympäristövaikutusten arviointi, Ympäristöauditointi, Environmental Due Diligence, Prosessiteollisuus, Vesitekniikka

MOBILE

+358 50 384 7328

Harrastin aktiivisesti partiota kaksikymmentä vuotta, lopulta lippukunnanjohtajan roolissa. Partiossa opin, mikä merkitys tiimityöllä on. Toisaalta opin myös arvostamaan luontoamme ja ymmärsin, miten tärkeää sen suojeleminen on. Lasten kanssa kaatosateessa telttaillessa on välttämätöntä keskittyä ratkaisuihin ja tehdä yhdessä töitä sen eteen, että tunnelma saadaan pidettyä korkealla. Sovellan näitä oppeja nykyään työssäni Gaialla – uskon yhteistyöhön ja ratkaisukeskeiseen ajatteluun. Vapaa-ajalla lataan edelleen akkujani luonnossa liikkuen.

Koen työni merkitykselliseksi, mikä motivoi minua tekemään parhaani joka päivä. Työpäiväni ovat erilaisia ja nautin mahdollisuudesta oppia jatkuvasti uutta. Olen erityisen kiinnostunut prosessiteollisuuden kanssa työskentelystä. Haluan auttaa teollisuusasiakkaita minimoimaan ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset, parantamaan riskienhallintaa sekä toimimaan taloudellisesti kannattavasti resurssien tehokkaan käytön avulla.