Markku Hagström
Vanhempi asiantuntija
AREAS OF EXPERTISE

uusiutuva energia, toteutettavuustutkimukset, mallinnus ja simulaatiot, laskentatyökalujen ja algoritmien kehitys, energian varastointi

MOBILE

+358 40 527 9768

“Pieni ryhmä erittäin dynaamisia ihmisiä, jotka tavoittelevat yhdessä konkreettisia kestäviä ratkaisuja. Tältä näytti Gaia, kun monien korkeakoululla työskentelemieni vuosien jälkeen liityin gaialaisten joukkoon. Gaia tarjosi juuri sellaisen käytännönläheisen lähestymistavan, jota kaipasin.

Hyppy liikemaailmaan toi mukanaan monia uusia ja vieraita haasteita minulle, energiafysiikan ja aurinkoenergiatekniikan tutkijalle. Gaiassa minua kiehtoi erityisesti mahdollisuus kehittää uudenlaisia laskentatyökaluja ja optimointialgoritmejä erilaisille energiajärjestelmille.

Haluan edistää uusiutuvan energian käyttöä, mutta en hinnalla millä hyvänsä. Etsimme Gaiassa ratkaisuja, jotka ovat ekologisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti toimivia. Avarakatseinen ja itsenäinen ajattelu asiakkaan ja koko maapallon eduksi ovat työni kulmakiviä. Koska olen taustaltani fyysikko, nautin työstäni eniten silloin, kun saan ratkaista vaativia fysikaalisia ja matemaattisia ongelmia.”