Juan Gollan
Asiantuntija
AREAS OF EXPERTISE

uusiutuvat energiat ja energiatehokkuus, jätteiden hallinta, hiilijalanjälkiarvioinnit ja -hallintastrategiat

MOBILE

+54 911 155 317 2517

“Tutustuin Gaian hallituksen puheenjohtaja Pasi Rinteeseen työskennellessäni YK:n kehitysohjelmassa Malediiveilla vuonna 2007. Hankkeessa keskityttiin maa-alueiden puhdistukseen tsunamin jäljiltä ja valmiuksien rakentamiseen, ja se sai minut kiinnostumaan Gaiasta. Aloitin työskentelyn Gaiassa vuonna 2009 suoritettuani jatko-opintoni Australiassa.

Kymmenen viime vuoden aikana olen asunut viidessä eri maassa (sekä teollisuus- että kehitysmaissa) ja työskennellyt ympäristöasioihin liittyvien teknisten näkökulmien – erityisesti kestävän energiantuotannon ja jätteenkäsittelyn – parissa. Toimin Gaiassa kestävän energian ja hiilijalanjäljen hallinnan asiantuntijana. Tarjoan teknistä osaamistani ilmastonmuutokseen ja energiatehokkuuteen liittyvissä projekteissa sekä liiketoiminnan kehityshankkeissa Latinalaisessa Amerikassa ja maailmanlaajuisesti.

Työni lisäksi haluan osallistua kestävämmän maailman rakentamiseen jokapäiväisessä elämässäni. Toimin vapaaehtoisena Art of Living -säätiössä opettaen Veda-tietotta ja nautin retkeilystä luonnossa, purjehduksesta ja matkailusta.

Minua innostaa työskentely Gaian asialle omistautuneen tiimin kanssa. Myös haasteelliset projektit tuovat ytyä jokaiseen työpäivääni.”