Ylva Gilbert
Liiketoimintajohtaja, osakas
AREAS OF EXPERTISE

riskienhallinta ja turvallisuus, vastuullinen liiketoiminta, terveys, turvallisuus ja ympäristö (HSE) & viranomaisvaatimukset, elinkaariarviointi ja ekotehokkuus, HSE-toiminnan ja talousvaikutusten määrittäminen, kestävä kemikaalien hallinta

MOBILE

+358 400 756 358

“Olen haasteellisten ympäristö-, turvallisuus- ja terveyskysymysten asiantuntija. Ratkon työssäni kaikilla maailman kolkilla toimivien yritysten ja julkishallinnon tahojen johtamisen haasteita yhdistäen tieteellisen ja kaupallisen osaamiseni. Kehitän yhdessä Gaian asiakkaiden kanssa niin käytännöllisiä ratkaisuja kuin strategisia lähestymistapoja riskienhallintaan, vastuullisuuteen ja vaatimustenmukaisuuteen.

Olen työskennellyt Gaiassa vuodesta 2004 lähtien. Ennen Gaiaa työskentelin konsulttina öljy- ja kaasuteollisuuden sekä kemianteollisuuden parissa.

Olen hyvin käytännönläheinen ihminen, ja ongelmien ratkaiseminen on intohimojani – aina vapaa-aikaani myöten, jolloin nautin kiehtovien, huippuvaikeiden sudokuiden tekemisestä. Gaiassa pääsen toteuttamaan intohimoani auttamalla asiakkaitamme löytämään tehokkaita, innovatiivisia ja joskus täysin ennalta arvaamattomia ratkaisuja. Gaian käytännöllisten ratkaisujen kulmakivenä on hallita riskejä vastuullisesti ja ottaa huomioon niiden kustannukset. Asiakkaamme ovat onnistuneesti ja tehokkaasti hyödyntäneet lähestymistapaamme strategisissa päätöksissään, markkinointinsa suuntaamisessa sekä jokapäiväisen johtamisensa tukena.”