Laura Descombes
Asiantuntija
AREAS OF EXPERTISE

hiilijalanjälki ja sen hallinta, cleantech, vastuullinen liiketoiminta, energiatehokkuus

MOBILE

+358 50 520 8818

”Työskentelen Gaialla energiatehokkuuden, ilmastonmuutoksen sekä ympäristöjohtamisen asiantuntijana. Tavoitteenani on hyödyntää ekonomikoulutustani hyödyllisten ratkaisuiden kehittämiseen yhteiskuntamme nykyisiin ja tuleviin kestävyyshaasteisiin.

Ennen kuin löysin tieni Gaiaan autoin pieniä ja keskisuuria yrityksiä ympäristöjärjestelmien luomisessa. Opinnoissani keskityin kehittämään työkaluja ekologisen kestävyyden huomioon ottamiseksi palvelumuotoilussa. Maailmalla matkustaessani, työskennellessäni ja opiskellessani olen kokenut maapallomme rajalliset resurssit, tutustunut erilaisiin kulttuureihin sekä saanut arvokasta kansainvälistä työkokemusta.

Gaiassa voin toteuttaa intohimoani ja edistää erilaisten organisaatioiden vastuullisuutta sekä ratkaista kehitysmaiden kestävyysongelmia. Jokainen päivä on erilainen ja täynnä mahdollisuuksia oppia uutta. Rakkain harrastukseni on koskemattomilla puuterivuorilla lumilautailu, joka entisestään motivoi minua työskentelemään kylmien talvien puolesta.”