Marika Bröckl
Vanhempi asiantuntija
AREAS OF EXPERTISE

sähkömarkkinat, uusiutuva energia ja energiatehokkuus, innovaatiot, arvonmääritykset, liiketoiminnan kehittäminen, e-palvelut, vähittäismarkkinat, kestävyys, liiketoiminnan konseptit

MOBILE

+358 40 5224644

“Olen liiketoiminnan kehittämisen ja erityisesti energiasektorin ja -markkinoiden asiantuntija. Nautin työskentelystä monenlaisten asioiden, kuten kaupankäynnin, riskienhallinnan, yhteistyökumppanuuksien hallinnan, myynnin kehittämisen ja tuotekehityksen parissa.

Uusien liiketoimintojen käynnistämisen kautta minulla on ollut tilaisuus päästä sisälle myös siihen, mitä yrittäminen vaatii ja kuinka tärkeää on kehittää ja johtaa innovaatioita.

Gaiassa saan työskennellä monien mielenkiintoisten asioiden parissa ja mukavien asiakkaiden kanssa. Voin samalla osaltani vaikuttaa kestävän tulevaisuuden edistämiseen asiakkaillemme tehdyn työn kautta. Yhteistyömme käsittelee usein resurssien tehokasta käyttöä ja kestävyyttä, monesti tosin epäsuorasti. Gaian arvot ovat lähellä sydäntäni, ja saan työstäni myönteistä energiaa. Tämä on minusta tärkeää ja tekee työstä erityisen mielekästä.”