Jonas Alam
Vanhempi asiantuntija
AREAS OF EXPERTISE

taloudellinen analyysi, kassavirtamallinnus, vastuulliset liiketoimintastrategiat, liiketoimintaskenaariot, strateginen analyysi ja suunnittelu, liiketoimintaprosessien kehittäminen, benchmarking

MOBILE

+358 50 326 8227

Olen luonteeltani analyyttinen ihminen, jolla on ollut lapsesta saakka vahva halu ymmärtää maailmaamme. Lukioaikana aloin ihmetellä miten kohtelemme ympäristö- ja ihmisoikeusasioita. Siitä lähtien minullakin on ollut meille yhteinen inhimillinen tarve tehdä maailmasta parempi paikka itsellemme ja lapsillemme. Uskon että yritysten päätöksenteko on osa asioiden ratkaisua. Olenkin ollut muutaman vuoden liikkeenjohdon konsulttina ja saanut hyvän käsityksen yritysten johtamisesta eri toimialoilla. Tuntuu merkitykselliseltä saada hyödyntää kokemustani Gaiassa yhteisen hyvän eduksi.

Minulle on suuri merkitys voida kokea Gaian arvot omikseni. Koska haluan ymmärtää ihmisiä ja yhteiskuntaa, on todella avartavaa työskennellä näin monipuolisen asiantuntijajoukon kanssa kansainvälisessä ympäristössä. Myös Gaian faktapohjainen työskentelytapa motivoi minua, koska nautin numeerisesta mallinnuksesta ja analyyttisestä työstä.