Videot


Swiss development cooperation 2014
Video Sveitsin kehitysyhteistyöarvioinnin tuloksista 2014.
________________________________Gaia Twitterissä


Uutiset

18.5.2015 Cleantechistä potkua Suomen talouteen

Energiasektorin cleantech-ratkaisuilla voidaan parantaa Suomen vaihtotasetta, luoda uusia työpaikkoja ja vähentää päästöjä. Gaia selvitti energiasektorin cleantech-teknologioiden mahdollisuuksia Sitralle.

Lue lisää

11.5.2015 Metsäsertifioinnilla on merkitystä

PEFC-metsäsertifiointia on käytetty Suomen metsienhoidossa nyt viidentoista vuoden ajan. Sertifiointi on lisännyt osaamista, muuttanut asenteita ja vakiinnuttanut toimintatapoja, joilla muun muassa raaka-aineiden jäljitettävyys on parantunut. Gaia selvitti PEFC-sertifioinnin vaikutuksia Suomessa.

Lue lisää

11.5.2015 Rakennusvaiheen valinnoilla voidaan säästää rahaa, materiaaleja ja ympäristöä

Rakennuksen päästöt syntyvät pääosin niiden käytön aikana, mutta järkevillä rakennusvaiheen valinnoilla päästöjä voidaan pienentää. Gaia teki Suomen ensimmäisen laajan, vertailevan päästötarkastelun Vantaan asuntomessuille.

Lue lisää


Kolumni

22.5.2015 Team Arctic vie suomalaista osaamista maailmalle (englanniksi)

Team Arctic Finland has been a highly powerful and credible brand in creating global interest in Finnish Arctic competence. It has opened doors to high-level decision makers in key companies operating in the Arctic. Still, strong development and promotion investments are required to give Finnish companies a credible business position.

Lue lisää

 

Esittelyssä

Maija Aho
Maija Aho

“Olen aina arvostanut ympäröivää maailmaamme ja pyrkinyt teoillani muuttamaan asioita paremmaksi. Teininä lähdin ratkaisemaan maailman nälänhätää ryhtymällä kasvissyöjäksi. Oman käytöksen muuttaminen ei tuottanut toivottua tulosta, mutta olin jo tuolloin varma siitä että oma panokseni, oli se sitten pieni tai suuri, oli osa muutosta parempaan."


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä