Videot


Swiss development cooperation 2014
Video Sveitsin kehitysyhteistyöarvioinnin tuloksista 2014.
________________________________Gaia Twitterissä


Uutiset

Tavoitteena saada biopolttoaineet lentoliikenteen käyttöön Suomessa

Suomella on hyvät valmiudet lentoliikenteen uusiutuvien polttoaineiden laajaan ja jatkuvaan käyttöön. Suurin ratkaistava asia on käytön kannattavuus, sillä biopolttoaine on tällä hetkellä selvästi fossiilista lentopolttoainetta kalliimpaa.

Lue lisää

Jyväskylä edistää resurssien viisasta käyttöä, Gaia arvioi aluetaloudelliset vaikutukset

Jyväskylän kaupunki pyrkii edistämään resurssien viisasta käyttöä ja vähentämään ympäristöhaittoja. Gaia on valittu arvioimaan työn aluetaloudellisia vaikutuksia.

Lue lisää

26.11.2014 Gaia mukana kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksessa

Gaia osallistuu ympäristöministeriön kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumukseen tavoitteinaan hiilineutraali yhteiskunta, resurssiviisas talous sekä yhdenvertaiset mahdollisuudet hyvinvointiin.

Lue lisää


Kolumni

Kohti nikkeliyhteiskuntaa – kylmäfuusiolla?

Mitä jos omakotitaloa lämmitettäisiin vuosi grammalla nikkeliä ja autot myytäisiin toistaiseksi tankattuina? Viimeaikaiset tutkimustulokset kylmäfuusiosta säväyttävät.

Lue lisää

 

Esittelyssä

Tiina Pursula
Tiina Pursula
 
"Minulla on monipuolinen työkokemus energia-alalta arvoketjun eri osista. Olen valmistunut tuotantotalouden diplomi-insinööriksi Teknillisestä korkeakoulusta. Työurani aloitin pohjoismaisessa energiayhtiössä, jossa työskentelin seitsemän vuoden ajan eri tehtävissä koko energiasektorilla."


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä