VideotPasi Rinne, Gaia Groupin puheenjohtaja kertoo, miksi Suomi on sopiva ja valmis kiertotaloudelle.

Video on kuvattu 27.1.2016 Teknologiateollisuuden seminaarissa.Gaia Twitterissä


Uutiset

21.1.2016 Gaia palkitsi Stora Enson kestävän liiketoiminnan palkinnollaan (englanniksi)

Gaia has awarded Stora Enso for its outstanding work on resource efficiency. Stora Enso is a pioneer in holistic resource efficiency measurement and improvement, thanks to its rigorous material audit and its use of Material Flow Cost Accounting.

Lue lisää

8.1.2016 Suuri norjalainen teollisuuspuisto kehittää kestävää liiketoimintaa (englanniksi)

Mo Industrial Park (Mo Industripark, MIP), the leading industrial park in Northern Norway, has selected Gaia to develop and implement sustainability indicators for assessing the sustainability of its production lines and products. The industrial park includes over 100 companies, with the majority working in the mining and metal manufacturing sector.

Lue lisää

30.11.2015 Kyberhyönteiset valtaavat ilmatilan

Suuntaviivat ja päätökset siitä, miltä tulevaisuus näyttää viiden, kymmenen tai kolmenkymmenen vuoden kuluttua, tehdään tänään. Myös aluehallinnon strategisessa päätöksenteossa erilaisten tulevaisuuskuvien ennakoiminen on tärkeää ja kehittämistyössä hyödynnetään monipuolisesti ennakointityötä.

Lue lisää


Kolumni

27.1.2016 Aurinkoenergian aikakausi on alkanut

Tulevaisuudessa katto, jonka pinnalla ei ole aurinkopaneeleja, saattaa herättää kummastusta. Aurinkoenergia yleistyy vinhaa vauhtia, ja siitä voivat hyötyä myös yritykset.

Lue lisää

 

Esittelyssä

Mikko Kara
Mikko Kara

“Mikolla on pitkä ura energia-alan kaikilla osa-alueilla. Vaativat monialaiset uudet aktiviteetit ovat hänen vahvuuttaan, samoin kuin asiantuntijaorganisaatioden kanssa toimiminen. Hänellä on myös täsmällistä tietoa sellu- ja paperiteollisuudesta, kuten koko kemikaalikierrosta. Hän myös tuntee biotalouden realiteetit ja käytännön haasteet."
 
Lue lisää

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä